Farsdag på søndag

Gled en pappa på farsdagen! Frokost på sengen, en hjemmelaget tegning eller et koselig kort - her finner du tips til hvordan du kan lage en fin farsdag på søndag.

Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den andre søndagen i november.

Frokost på sengen

Hva er vel bedre enn å overraske far med en god frokost på sengen? Varm, nykokt kaffe og noen gode skiver brød med fars favorittpålegg er garantert suksess. Bak gjerne ditt eget brød eller velg blant vårt store utvalg av brød.

Kake til far

Når man skal feire far, er det hyggelig å bake noe godt - kanskje kan dere gjøre det sammen? Lag gjerne hans favorittkake, så setter han ekstra pris på omtanken!

Liten gave

En blomst er til glede for hele familien, eller en hjemmelaget tegning fra familiens yngste. Koselige ord på et kort, er også hyggelig. Husk at det ikke er størrelsen som teller, men budskapet! Og den beste gaven av dem alle er at far får mange gode ord og klemmer på  en dag som denne. 

Joker ønsker far en riktig fin dag!

Relatert innhold

Høstmiddag

Høstmiddag

Når det blir mørkere ute, er det ekstra hyggelig å samles rundt middagsbordet med varme, gode retter. Tenn gjerne stearinlys og pynt med høstblader for den rette stemningen!

Høstmiddag

Tid for baking

Når det er mørkt og kaldt ute, får en lyst til å være mer inne. Da er det perfekt med baking!

Tid for baking