10 middager med kjøttdeig

Her finner du både raske retter, deilige klassikere og nye favoritter.

Selv om nordmenn stadig blir mer opptatt av vegetarmat er mange av oss fremdeles veldig glad i kjøttdeig. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. 

Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig, du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. Karbonadedeigen er et sunnere alternativ, som inneholder mindre fett enn kjøttdeigen. Noen av rettene er perfekt til helgekos, andre til travle hverdager, mens andre igjen kan du virkelig imponere og overraske familien med. 

Vil du ha flere middagstips finner du Jokers nyeste oppskriftshefte her

Relatert innhold

Chili con carne

Chili con carne betyr chili med kjøtt. Chili con carne er ikke meksikansk mat. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

Kjøttdeig, spinat og fetaost

Alt i ett gryte - lite oppvask. Middelhavsinspirert med kjøttdeig, spinat og feta. Middag eller en kveldsrett?

Lasagne

Nordmenn elsker mange retter fra det italienske kjøkken, deriblant lasagne. Denne retten består av to sauser, en kjøttsaus og en ostesaus.

Lun pastasalat med kjøttdeig og pesto

Pasta og kjøttdeig i alle former er populær hverdagsmat! Her er en kjapp versjon som lett kan varieres ut fra hva du har av salatingredisenser.

Quesadilla med kjøttdeig og mais

En perfekt måte å benytte resten av tacomiddagen på!

Tomatsuppe med kjøttdeig

Et raskt måltid den dagen du har ekstra dårlig tid.