Joker Tingnes

Tilleggstjenester

Post i butikk
Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 07:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 20:00
Søndag 10:00 - 19:00
Søndagsåpent

Telefon

62353252

Adresse

Tingnesvegen 792
2350 NES PÅ HEDMARKEN

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kaker på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Vi har et stort utvalg kaker til alle anledninger og i mange størrelser. Så trenger du kaker til glade sommerdager, se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller bare klikk på vedlagt link.

Varelevering

Vi pakker og kjører ut varer for deg! Send oss en e-post eller ring oss for en hyggelig prat.

Tjenesten er både for privatpersoner og bedrifter, om det er barnehager, institusjoner og andre som ønsker det, ta kontakt så ordner vi det som er best for deg!

Vi kjører hovedsakelig i Ringsaker/Hamar området.

Joker Tingnes

Du finner oss ved brua over til Helgøya, midt i Tingnes sentrum. Her kan du komme med bil, båt og til fots. Vi har alt du trenger til din daglige handel og litt til. Vi prøver alltid å tilby det kundene ønsker, og vi har et spesielt godt utvalg innen øl og lokalmat. Vi setter også stor pris på dine tilbakemeldinger!

Vi tilbyr god gammeldags service, spesielt stolt er vi over å kunne tilby hjemkjøring av varer rett på døra, - din egen matkasse! Dette kan hvem som helst benytte seg av, om det er barnehager, institusjoner og andre som ønsker det, ta kontakt så ordner vi det som er best for deg!

Vi tilbyr også; Norsk Tipping, Rikstoto, Post i Butikk, PostNord, Bank i Butikk og apotekutsalg.

Velkommen til Joker Tingnes!

Send oss dine tilbakemeldinger