Joker Gimle

Våre åpningstider

Hverdager 07:00 - 22:00
Fredag 07:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag 10:00 - 20:00
Søndagsåpent

Telefon

38108232

Adresse

Universitetsveien 1
4630 KRISTIANSAND S

I tillegg tilbyr vi

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Gimle

Velkommen til Joker Gimle! Vi holder til i området ved Universitetet i Agder, vegg i vegg med Spicheren treningssenter. Vi er en liten butikk, men med veldig godt utvalg av varer. Kom innom og prøv vår fantastisk gode kaffe fra vår kaffemaskin og kjøp med deg en frokostpose med smurt energistykke, noe å drikke og dagens frukt. Nå selger vi også rykende ferske pizzaztykker. Butikken har eksistert siden 2000 og Heidi Evensen Døviken tok over som daglig leder i 2006. Hun har 25 års erfaring i butikk, men det var først i 2006 at hun begynte å jobbe med dagligvarer.

Send oss dine tilbakemeldinger