Joker Åram

Tilleggstjenester

Post i butikk

Våre åpningstider

Hverdager 09:00 - 18:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt

Telefon

70026006

Adresse

Hakallestrand
6149 ÅRAM

Joker Åram

Velkommen til oss på Joker Åram ved Stadt! Vi er så nær opp til en god gammeldags landhandel som det går an å komme. I tillegg til et godt utvalg dagligvarer har vi også bensin, medisinutsalg og diverse gaveartikler. Vi tilbyr også lokale produkter som pålegg, pølse og annen kjøttmat fra Sørdal kjøtt, samt lokale grønnsaker fra Helgøy gartneri.

Skulle det være noe spesielt, så skal du ikke se bort fra at Inger og Oddvin åpner butikken likevel. Rundt høytider utvider vi gjerne åpningstidene, og skulle det haste med medisiner eller være nødvendig å hente en pakke sent på kvelden, ja, så er ikke det noe problem. Som Inger sier; «vi har jo nøkkel». Hos oss kan du også bestille varer om du for eksempel kommer sent fram til hytta. Bestillingen kan sendes på mail hit: joker.aram@ngbutikk.net.

Det er viktig for oss at kundene trives. Derfor har vi fått på plass en liten kaffekrok der du kan slå deg ned med en kopp kaffe og en trivelig prat. Joker Åram er en familiedrevet butikk, så Inger og Oddvin Kragset treffer du omtrent hver eneste dag, hvis det ikke er et av barna som er inne og avlaster eller hjelper til. Sammen har ekteparet drevet butikken i over 25 år, en butikk som har vært i drift siden 1905. Bygda et populært turistmål om sommeren når rorbuene fylles opp av tilreisende. Vi har også en sykkelsti som passerer butikken, så ikke sjelden stopper syklistene hos oss for å kjøpe is underveis på turen. Vi er også opptatt av å bidra i lokalmiljøet så godt vi kan. Trenger idrettslaget drakter, eller det trengs gevinster til et lotteri, er det sjelden noen får nei til svar. Det skal være trivelig å handle hos Joker Åram! Velkommen!

Send oss dine tilbakemeldinger