Bøkerøkt svinefilet med grillet vannmelon og «knust» potetsalat

Bøkerøkt svinefilet med grillet vannmelon og «knust» potetsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv å servere melon fra grillen som det perfekte tilbehøret saftig bøkerøkt svinefilet!

Fremgangsmåte

Vask og kok potetene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre. Bruk en gaffel og knus potetene grovt. Bland de knuste potetene med sitronsaft, olivenolje, salt, kvernet pepper, rødløk, kapers og urter.
Dryss vannmelonskivene med litt salt og la de «marinere» i 5-10 minutter. Tørk skivene med litt kjøkkenpapir for å fjerne overflødig væske. Skjær melonen i passende trekanter og pensle de lett med litt olje. Grill skivene over høy varme i cirka 1 minutt på hver side.
Visp sammen sennep, honning, sitronsaft og olivenolje. Smak dressingen til med salt og pepper og vend salaten sammen med litt av dressingen (server resten ved siden av).
Gni kjøttskivene inn med litt olje og grill dem raskt på begge sider over høy varme.
Server skivene med grillet vannmelon, grønn salat og potetsalat.